Tratamentul acneei | Cum scăpăm definitiv de acnee

Acneea este una dintre cel mai des întâlnite afecțiuni dermatologice. Ea este provocată, cel mai adesea, de schimbări hormonale și apare sub diverse forme, de la mici puncte inflamate, numite coșuri, pana la pustule sau noduli.

Dacă nu îngrijești corespunzător această afecțiune a pielii, ea se poate extinde sub forme mult mai urâte, lăsându-ți cicatrici de care este foarte greu de scăpat.

Iată de ce este bines să te adresezi cât mai curând întru rezolvarea acestei probleme la un medic dermatolog și medic cosmetolog, care împreună trateaza problema din interior și din exterior.

Pentru că pielea fiecărei persoane este diferită, te invităm la o consultație personală. Astfel vom determina cel mai potrivit tratament care cu siguranță va funcționa!

Te poți programa chiar acum la +373 690 217 60

Programeaza-te

De ce apare acneea?

Acneea poate să apară la orice vârstă și poate fi provocată de mai mulți factori, așa că este foarte greu să venim cu o recomandare de tratament fără investigațiile necesare.

Cele mai dese întâlnite cauze sunt legate de factorii genetici, hormonali, unele infecții bacteriene, cauze legate de alimentație sau de produsele cosmetice pe care le folosim.

Punctele albe, punctele negre, coșurile și postulele sunt toate derivate ale acneei. Se estimează că acneea afectează între 80-90% dintre adolescenții din lume. Cu toate acestea, în ultimul timp, am observat că devine o problemă și pentru bărbații și femeile cu vârste mult trecute de adolescență.

Clinica Adler Aestics se mândrește cu o gamă de tratamente care sunt clasice, dar și performante, cât și eficiente în tratamentul acneei. Echipa noastră de specialiști cu experiență și cunoștințe va întocmi un plan individual de tratament pentru ați trata această problememă a pielii.

Tratamente pentru acnee

Tratamentele pentru acnee pot fi împărțite în 3 categorii principale:

  • Tratamente topice (creme și unguente) – vin sub formă geluri, loțiuni și creme care se aplică direct pe piele;
  • Tratament medicamentos (pastile) – medicamente administrate pe cale orală care funcționează și pentru acneea de pe corp;
  • Tratemente cu laser care afectează direct focarele de infecție din piele și ucid bacteriile;
  • Alte tratamente (proceduri) – unele includ steroizi injectați în zona cu acne, peelinguri chimice și alte protocoale topice applicate doar de specialist în clinică.

Pentru că nu este corect să îți oferim sfaturi înainte să vedem cu ce tip de acnee te confrunți, îți recomandăm să efectuezi mai întâi o consultație medical, urmată de investigații. După aceasta, cu rezultatul analizelor îți vom putea oferi tratamentul corespunzător pe care, dacă îl vei urma întocmai, vei scăpa de acnee!

Lasă-ne să te ajutăm să îți redescoperi pielea radiantă, fără pete și coșuri.

Sună și programează-ți o vizită la +373 690 217 60

Sprijinul în tratarea acneei

Acneea și cicatricile acneice pot provoca anxietate și îți pot afecta relațiile sociale și imaginea de sine.

Uneori te poate ajuta să vorbești despre aceasta cu familia ta, scrie pe un grup de sprijin sau apelează la un psiholog. Nu uita că acneea este doar o afecțiune a pielii, care cu răbdare și perseverență, se tratează.

Dacă ai nevoie de o consultare, nu ezita să ne suni la +373 690 217 60

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!