Toxina botulinică: Tratament, Recuperare și Siguranța

Injecțiile cu toxina botulinică îmbunătățesc aspectul pielii prin relaxarea mușchilor care provoacă ridurile. Aceste injecții tratează, de asemenea, afecțiuni medicale, inclusiv migrene, hiperhidroză, vezică hiperactivă și probleme oculare. Pentru a menține rezultatele, tratamentele trebuie repetate la diferite intervale, în dependență de problema pentru care a fost injectarea.

Toxina botulinica este produsă de o bacterie, Clostridium botulinum, fiind cea mai puternică neurotoxină cunoscută în prezent.

Toxina botulinică este folosită în medicină de peste 20 de ani. La început era utilizată în scopuri cosmetice, însă cu anii a fost tot mai mult introdusă și în medicina clasică pentru o mulțime de afecțiuni. În prezent, ea este pe larg utilizată si pentru a combate transpirația excesivă a axilelor, palmelor și picioarelor, și pentru tratamentul spasmelor musculare.

Dacă îți dorești să te programezi la un tratament cu injectarea toxinei botulinice, contactează-ne la +373 690 217 60

Programeaza-te

Ce zone pot fi tratate cu toxina botulinică?

Injecțiile cu toxina botulinică sunt utilizate pentru a diminua micile imperfecțiuni ale pielii feței. Această procedură poate netezi liniile fine și ridurile din mai multe zone ale feței, precum:

  • linia / liniile dintre sprâncene;
  • ridurile de pe frunte;
  • în colțurile ochilor;
  • în jurul gurii și pe buza superioară;
  • la nivelul bărbiei;
  • linia maxilarului;

Desigur că nu toate aceste zone sunt necesare pentru absolut toate persoanele, de aceea înainte de procedură va fi o ședință în care specialistul nostru te va examina și îți va explica dacă ai sau nu nevoie de acest tratament.

Obține acum o consultație pe viber / whatsapp la +373 690 217 60

Este procedura de înjectare a toxinei botulinice sigură?

Toxina botulinică este, în general, sigură atunci când este administrată de un medic autorizat.

Recomandarea noastră este ca mereu să vă informați despre clinica unde urmează să vă faceți aceste proceduri de injectare.

Specialiștii de la Adler Aestetics sunt medici profesioniști care sunt gata să vă răspundă la toate neclaritățile pe care le aveți.

Sunați acum la +373 690 217 60 și programați o vizită.

Doare injecția cu toxina botulinică?

„Dar o să mă doară?”

Mereu primim această întrebare de la clientele noastre. Răspunsul nostru este același, și a fost demonstrat de fiecare dată că, nu este dureroasă procedura de injectare.

Acul folosit pentru injectarea cu toxina botulinică este extrem de mic și fin și desigur că se aplică un anestezic local. În consecință, majoritatea oamenilor simt un disconfort minim, spre deloc, în timpul tratamentului. Unii dintre pacienți descriu o ușoară senzație de ciupire sau usturime.

Dacă ești îngrijorată și nu suporți durerea sub nici o formă ușoară, comunică aceasta medicul care efectuează procedura și ea îți poate anestezie suplimentară.

Acestea fiind spuse, te așteptăm la o consultație pentru a-ți transforma dorințele în realitate!

Ne găsești la +373 690 217 60, sau scrie-ne un mesaj pe info@adleraestetics.md

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!