Tot ce trebuie să cunosti despre injectarea buzelor

Dacă te gândești să îți mărești buzele într-un mod natural și frumos, ești exact unde trebuie!

În ultimul timp asistăm la o dezinformare legată de mărirea buzelor. Nu o singură dată am auzit mituri care mai de care legate de mărirea buzelor, și anume cu referire la toxina botulinică. Iată de ce este important să te informezi din surse sigure, dar cel mai important să apelezi doar la medici specialiști cu studii și clinici autorizate și certificate!

În primul rând, în buze se injectează acid hialuronic. Iar în cele ce urmează îți vom explica în termeni simpli ceea ce trebuie să știi despre mărirea și redefinirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic.

Programeaza-te

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o polizaharidă naturală care se găsește în toate organismele. Ea are aceeași structură chimică atât la bacterii cât și la mamifere. Este o componentă a matricei celulare dermice și are proprietăți foarte bune de legare a apei. Așa cum am învățat și de pe băncile școlii, în pielea tinerilor există o cantitate suficientă de acid hialuronic, dar odată cu vârsta, acesta începe să scadă, ceea ce face ca pielea să-și piardă elasticitatea și astfel să apară ridurile.

În medicină, proprietățile sale sunt folosite în ortopedie, oftalmologie, proctologie, otolaringologie, ginecologie și desigur dermatologie. Acest lucru ne demonstrează că este o substanță sigură și benefică!

Beneficiile injectării buzelor cu acid hialuronic

Ca și alte tipuri de umpluturi dermice, injecțiile cu acid hialuronic sunt utilizate strategic de specialiștii estetici pentru a aborda problemele legate de pierderea volumului.

Mai exact, injecțiile cu acid hialuronic pentru buze pot oferi următoarele beneficii:

  • contur (redefinește forma buzelor);
  • mărime (crește volumul buzelor);
  • definire (îmbunătățește structura și fermitatea buzelor);
  • rezultat imediat.

Procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic

Înainte de procedura cu acid hialuronic, precum și oricare altă procedură, este recomandat să aveți o discuție cu medicul care urmează să efectueze aceasta. Tot ea vă poate recomanda să încetați să luați anumite medicamente și suplimente. De asemenea, vă va crea o „hartă” a zonei buzelor pentru a vă ajuta să planificați anumite locuri de injectare.

În mod normal, cam aceștia sunt următorii pași în timpul procedurii de umplere a buzelor cu acid hialuronic:

  • medicul vă va curăța buzele cu o soluție antibacteriană;
  • pentru a reduce disconfurtul din timpul și după procedură, medicul va aplica un anestezic local tipic;
  • odată ce anestezicul este absorbit în piele, medicul va începe procesul de injectare. După fiecare injecție, el îți va masa rapid locul și va injecta mai multă soluție, dacă este necesar.

Imediat după acestea, veți evalua rezultatele împreună cu medicull, înainte ca marcajele pre-procedură de pe buzele tale să fie curățate.

Înainte de a pleca, medicul îți poate oferi un pachet de gheață pe care să îl aplici pe buze.

După câteva zile reveniți la medic pentru a evalua rezultatele și a face corecție, în dependență de cum se absoarbe substanța.

În total, de la aplicarea anesteziei și până la final, procedura durează până la o oră, și îți poți relua majoritatea activităților obișnuite după programare. În funcție de nivelul tău de confort, te poți întoarce chiar și la muncă imediat după tratament. Însă recomandarea specialistului este mereu aceeași - să eviți activitățile fizice intense și băi fierbinți timp de 48 de ore.

Pentru oricare alte întrebări sau dacă vrei să te programezi la procedură – sună la +373 690 217 60

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!