Terapia cu criogel

CrioGelul este un tratament anticelulitic rece.

Ceea ce este curios la această terapie cu criogel, este că o solicită deseori și clienții noștri care nu s-au simțit foarte bine la termoterapie. Da, efectele sunt aceleași la ambele, dar iată cum noi suntem diferiți, așa și percepem confortul, fiecare în felul lui.

Bine, în afară de tratamentul anticelulitic, terapia cu criogel este recomandată și în cazul loviturilor și leziunilor minore, a întinderilor și durerilor musculare, entorselor, luxațiilor, durerilor de cap sau a inflamațiilor localizate la nivelul pielii. În perioada caldă a anului, are un efect benefic și în cazul mușcăturilor de insecte.

Pentru a înțelege mai bine cum aceasta acționează asupra corpului tău, hai să vedem care sunt etapele tratamentului cu criogel.

Programeaza-te

Cum se efectuează procedura cu criogel?

La clinica noastră, terapia cu criogel se efectuează doar după efectuarea unui masaj clasic. Dacă te întrebi de ce, trebui să știi că criogelul, însăși ca componentă activă, nu poate avea un efect de tratament dacă înainte de acesta nu este efectuat un masaj. Neapărat este nevoie ca pielea și mușchii să fie stimulați, circulația sanguină să fie îmbunătățită și numai după masaj să fie aplicat criogelul.

El se aplică într-un strat corespunzător, iar în câteva secunde va și fi absorbit de piele.

Senzațiile pe care le vei simți vor fi, în primul rând, de rece. Cuiva îi va aduce plăcere, altcuiva poate îi va da o stare de mic disconfort, de parcă ar vrea să se îmbrace cât mai repede.

Vei simți cum pielea se strânge, anume atunci începe și efectul criogelului – o piele mai fermă.

Terapia cu criogel are și alte efecte, în afara celui anticelulitic, pe care le vom enumera mai jos.

Între timp, poți să te programezi la o procedură cu criogel la +373 690 217 60

Beneficiile terapiei cu criogel

Din cauza că criogelul aplicat pe piele scade temperatura zonei tratate, în acest fel, determină organismul să ardă grăsimile(pentru că atunci el depune efort ca să regleze temperatura).

În același timp, efectul termic de răcire provoacă compactarea țesutului, ceea ce înseamnă că reduce numărul de centimetri(pe zona unde a fost aplicat criogelul).

Așa se explică cum are loc tonifierea pielii. Numărul de proceduri de care vei avea nevoie va depinde în primul rând de zona care vrei să fie lucrată și de cât de laxă(lăsată) este pielea ta. Toate acestea pot fi discutate doar individual, cu specialistul nostru care îți va explica cât mai clar.

Pe lângă acestea, terapia cu criogel ajută și la:

  • ameliorarea varicelor și vaselor sparte;
  • relaxarea picioarelor umflate și obosite;
  • protejează pielea de agenții nocivi externi;
  • îmbunătățește circulația sanguină;
  • previne coagularea anormală a sângelui;
  • ameliorează starea de oboseală.

Contraindicații la terapia cu criogel

După procedura cu criogel, este posibil să ai o ușoară(cineva o poate simți și mai puternic)senzație de frison. Nu îți face griji, acest efect este unul normal și o să dispară în jumate de oră, aproximativ. Un alt efect ar putea fi înroșirea pielii. La fel, este o urmare firească, cauzată de accelerarea circulației sanguine. Roșeața va dispărea și ea cam în același timp.

Ceea ce ține de contraindicații, specialistul nostru te va întreba toate detaliile necesare înainte de a începe procedura. Este important să fii sincer referitor la următoarele detalii:

  • dacă ai careva probleme de piele;
  • dacă ești însărcinată;
  • dacă te confrunți cu probleme cardiovasculare, și oricare alte informații medicale relevante.

Pentru programări, te așteptăm la Chișinău, str. Bulgară, 41 sau la telefon +373 690 217 60

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!