Peeling | BioRePeel și Yellow Peel

Tenul nostru are nevoie de atenție și îngrijire constantă pentru a ne păstră chipul tânăr și luminos.

Din fericire, trăim timpuri în care industria de skincare și de beauty este într-o continuă dezvoltare. Așa că, pe piață, au apărut diverse metode performante ce ne ajută să beneficiem de cele mai inovative și eficiente metode de înreținere, trebuie doar să le cunoaștem care sunt acestea.

Desigur că în topul alegerilor atât a femeilor cât și a bărbaților, se află peelingul.

Programeaza-te

Peelingul. Tipuri de peeling.

Mai întâi, trebuie să cunoașteți că peelingul este o procedură recomandat tuturor persoanelor cu vârsta de peste 20 de ani.

Ce înseamnă totuși peelingul facial?

Pe scurt, procedura aceasta, curăță celulele moarte și ajută la regenerarea celor noi. Pe lângă aceasta, are un șir de alte beneficii, cum ar fi:

  • oferă tenului luminozitate și capacitatea de a absorbi mult mai bine produsele destinate îngrijirii pielii;
  • ajută la estomparea ridurile și liniilor fine;
  • diminueaza cicatricile cauzate de acnee;
  • repară pielea afectată de arsurile solare;
  • atenuează hiperpigmentarea, porii dilatați.

Peelingul este de 2 tipuri: mecanic sau chimic.

Peelingul mecanic este varianta de exfoliere ușoară ce include folosirea unor produse ce conțin mici particule abrazive și ajută la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafață.

Peelingul chimic folosește substanțe chimice pentru a îndepărta stratul de piele ce conține celule moarte. Desigur că, peelingul chimic trebuie efectuat doar de către un specialist și doar în condiții sterile (cabinet medical / dermatologic sau cosmetologic).

BioRePeel – cel mai recomandat peeling anul împrejur

BioRePeel este un peeling cu TCA (acid tricloroacetic) extrem de ușor, eficient și fără durere când este efectuat. Este un dispozitiv medical inovator, bifazic, brevetat, cu acțiune biostimulatoare, revitalizantă și hidratantă.

Datorită acțiunii sale exfoliante și keratolitice, biorepeel-ul ajută la refacerea celulară și la stimularea profundă a pielii pentru a combate efectele îmbătrânirii tenului și a cicatricilor post-acneice.

Tratamentul Yellow Peel

Ne bucurăm să vă anunțăm că acum găsiți disponibil Yellow Peel și la Chișinău, la Adler Aestetics. Tratamentul Yellow peel este un peeling progresiv, ale cărui efecte depind de numărul de straturi aplicate. În câteva ore după tratamentul Yellow Peel, microcirculația crește, alimentarea cu oxigen a pielii se îmbunătățește, pielea devine mai elastică și are loc furnizarea de substanțe hrănitoare.

După aplicarea acestui peeling miraculos, veți observa cum ridurile au devenit mai superficiale. În cazul persoanelor care se confruntă cu petele pigmentare, la fel după procedură vă veți bucura vâzând cum petele și-au pierdut din culoare și au devenit mai puțin vizibile.

Pentru oricare informații și programări, nu ezita să suni la +373 690 217 60 sau scrie-ne pe whatsupp / viber la același număr.

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!