Masajul cu miere – terapia preferată a corpului

Cu toate că masajul cu miere ne duce direct cu gândul la ceva dulce și ușor, o să rămâi surprins să afli câte beneficii ai în urma lui. Până să vă povestim mai multe despre el, vrem să menționăm din start că senzația de lipicios și disconfort – este doar un mit. Totul este pregătit la așa nivel, încât tu te vei simți confortabil și relaxat în timpul lui. Dar, hai să parcurgem împreună etapa de informare despre masajul cu miere.

În primul rând, masajul cu miere ajută la detoxifierea organismului. Mierea, însăși ca produs, este plină de bunătate. Nu numai că are în compoziție numeroase vitamine și aminoacizi, dar conține enzime și antioxidanți care îi oferă o valoare terapeutică deosebită.

Efectul masajului cu miere poate fi resimțit imediat după un singur tratament. Pielea va rămâne mai catifelată și mai curată, te vei simți mai ușor (din cauza atenuării durerilor de articulații, spate, umăr) și mai plin de viață.

Mai detaliat, despre minunile acestui masaj, îți povestim în cele ce urmează mai jos, dar între timp tu te poți înscrie la o ședință de masaj la +373 690 217 60

Programeaza-te

Beneficiile masajului cu miere

Masajul cu miere are atât de multe beneficii, încât ne este greu să facem această selecție de doar câteva. Ceea ce este important să știi - faptul că indiferent de motivul pentru care vei alege această procedură, ea îți va aduce și alte beneficii decât la cele la care te-ai gândit inițial.

Printre cele mai recunoscute, ar fi:

  • ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei;
  • stimulează drenajul limfatic;
  • întărește imunitatea;
  • ajută la restabilirea tonusului muscular;
  • contribuie la diminuarea celulitei;
  • ajută la detoxifierea organismului.

Imediat după masaj vei observa că pielea a devenit luminoasă, curată, cu un aspect proaspăt și cu o textură catifelată. Este recomandat să nu faci duș sau să mergi la piscină pentru cel puțin 5-6 ore după un masaj cu miere. În acest fel, vei permite nutrienților să pătrundă în piele.

Masajul cu miere este relaxant?

Un subiect tot mai căutat, dacă ar trebui sau nu ca masajul cu miere să fie relaxant.

Pentru a evita o posibilă neînțelegere, îți recomandăm să discuți deschis cu terapeutul nostru despre cum te simți, ce așteptări ai de la acest masaj, precum și despre intensitatea dorită a masajului.

Oricum, înainte de a începe orice procedură, experții în masaj și kinetoterapie de la Adler Aestetics îți vor explica pașii tratamentului, astfel încât să nu îți faci griji și să te bucuri de momentele petrecute la salon.

Și pentru că am simțit că ne împrietenim, îți vom spune și un mic secret din casă: pentru vergeturi și celulită, masajele se fac cu miere polifloră de munte, de lavandă, citrice sau de tei, amestecată cu 1% lăptișor de matcă.

Iar, în general, mierea folosită în masaj ar trebui să fie o miere vie. Se poate combina cu uleiuri aromatice naturale 100%. Desigur că toate acestea diferă de la salon la salon, dar tu deja fiind informat poți întreba specialistul tău despre acestea.

Contraindicații pentru masajul cu miere

Masajul cu miere nu are contraindicații. Cu toate acestea, cel mai bine este să eviți o situație neplăcută, solicitând aprobarea medicală în caz de: sarcină(termenul), intervenție chirurgicală recentă sau înainte de intervenție chirurgicală, boli cardiace severe, boli respiratorii, alergie la miere, tumori, febră, răni deschise, traumatisme osoase, boli de piele sau menstruație abundentă.

Pentru oricare alte informații și programări, vă așteptăm cu un apel telefonic la +373 690 217 60 sau direct la salonul nostru din Chișinău, str. Bulgară, 41

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!