Lifting facial cu laser sau cum să întinerești rapid

Că suntem fascinați, ar însemna să spunem puțin despre laserul Candela GentleMax Pro.

Datorită performanței sale, este alegerea de top a profesioniștilor în medicină estetică. Iar astăzi vă puteți bucura și voi de tratamentele pe care le efectuăm cu el.

Dacă te gândești să îi oferi tenului tău un aspect de întinerire, atunci să știi că aici găsești ceea de ce ai nevoie.

Programeaza-te

Lifting facial – rezultat vizibil după prima procedură!

Procedurile estetice cu laserul care utilizează tehnologia de la Candela Medical sunt eficiente, sigure și minim invazive. Procedura de lifting (de reînnoire a pielii cu Nd: Yag Laser GentleMax Pro) - este un tratament excelent pentru ameliorarea semnelor timpurii de îmbătrânire și nu are o perioadă de reabilitare post-procedură.

Cu ajutorul acestei tehnologii pielea ta va întineri într-un mod natural, sigur și eficient. După fiecare procedură vei observa că culoarea pielii revine treptat la normal, turgorul ei crește și pielea capătă uniformitatea de altă dată.

În dependență de ce vrei să obții, se vor calcula și numărul de proceduri pentru aceasta. Specialiștii noștri ne mărturisesc că efectele nu se lasă mult așteptate – se observă îmbunătățiri chiar după prima procedură!

De ce să alegi lifting facial cu laser Candela GentleMax Pro?

Dacă încă te gândești să apelezi sau nu la aceste proceduri de reîntinerire rapidă, ei bine, ar trebuie să cunoști următoarele avantaje pe care le are laserul Candela GentleMax Pro:

Procedură rapidă – O singură ședință durează aproximativ 20 minute, și se repetă la interval de 10-14 zile.

Procedură sigură – unda laser de 1064 nm și tehnologia de răcire dinamică brevetată de Candela Medical Dynamic Cooling Device (DCD) protejează eficient pielea cu diferite cantități de melanină în timpul procedurii. Această procedură poate fi efectuată pe tot parcursul anului și e potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv și pentru pielea bronzată.

De fapt, rezultatul acestui laser sunt efectele care le lasă după el: riduri reduse, pori micșorați, roșeața dispare, culoarea pielii uniformă, suprafața feței mai netedă și se observă o rezistență crescută a țesutului pielii.

Mai ai nevoie de ceva ca să te convingi că e ceea ce cauți? Credem și noi că nu, așa că ne găsești la +373 690 217 60

Cum ar trebui să te pregătești pentru procedura de lifting cu GentleMax Pro?

Procedura nu necesită o pregătire specială înainte de vizită, și nici o îngrijire specială după tratament. Totuși, nu utilizați pe pielea feței creme sau alte produse în ziua procedurii și aplicați întotdeaună cremă cu SPF după, pentru a proteja pielea de soare.

Dar, odată ce te vei programa pentru această procedură, specialistul nostru îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Simte-te bine în pielea ta. Asta e tot ce contează cu adevărat!

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!