Epilare cu laser până la 99%
în doar 8-10 ședințe
Mai bine. Mai repede. Mai fin.
Candela GentleMax Pro laser Alexandrite și Yag

Este unicul aparat care are laser Alexandrite și Yag - pentru toate fototipurile de piele, ce garantează eliminarea definitivă a părului.

Picioare netede pentru totdeauna, fără costuri enorme și bătăi de cap.

Programeaza-te
Ce este îndepărtarea delicată a părului cu
Candela GentleMax Pro laser Alexandrite și Yag
 • Îndepărtarea delicată a părului - este o procedură cu laser, care acționează asupra foliculilor de păr de la rădăcină, pentru eliminarea definitivă a părului (pentru toate tipurile de piele)
 • Procedura este plăcută pentru piele, oferind rezultate cu mai puțin disconfort, decât alte metode tradiționale de îndepărtare a părului nedorit
Programează-te pentru prima ședința
Vrei să știi cum funcționează aceasta? Privește video-ul ce urmează?
 • Laserul ușor îndepărtează foliculul de păr de la rădăcină, oferind o explozie de energie blândă și căldură terapeutică pentru dispariția totală a părului. Acest rezultat îl vei obține pe parcursul câtorva sesiuni
 • În timpul procedurilor super-rapide, aparatul asigură un confort suplimentar datorită dispozitivului brevetat Dynamic Cooling Device ™, care folosește curent de aer rece de criogen lichid pentru un efect fin și comod a epilarii cu laser
 • Interfața flexibilă a aparatului permite setarea tipului de laser în funcție de fototipul pacientului: Alexandrite pentru fototipurile I-III și Nd:YAG pentru fototipurile IV-VI.
Programează-te
Caracteristicile laserului
Alexandrite - lungimea de undă 755 nm
Nd:YAG - lungimea de undă 1064 nm
Frecvența laserului 5 Hz
Este disponibilă prezența unei duze, diametru 6-24 mm
Suprafața de piele care poate fi tratată cu o singură atingere 2x2 cm
Probabilitatea reacțiilor adverse este scăzută

Deoarece capilarele și terminațiile nervoase sunt deteriorate sub influența fasciculului de lumină, acest lucru poate provoca durere. Prin urmare, laserul Alexandrite este echipat cu un sistem de răcire care previne orice durere.

Tehnologia laserului
 • Laserul începe să acționeze asupra pigmentului întunecat al părului - melanina. Ca urmare, structura sa este distrusă
 • Specialistul examinează zona cu păr, evaluează structura părului și profunzimea creșterii acestuia. Toate acestea se fac pentru a selecta intensitatea corectă a radiației
 • În momentul procedurii, laserul pătrunde la o anumită adâncime a pielii, evaporarea foliculului de păr având loc fără riscul de încălzire și deteriorare a țesuturilor adiacente. În acest loc se formează un dop, care previne creșterea în continuare a părului
 • Laserul acționează asupra folicului de păr, distrugându-l. Astfel, cu timpul, firul de păr nu mai crește
 • Acționează doar asupra firelor de par și nu afectează pielea
 • Chiar și după prima procedură, 10-13% din firele de păr mor, iar cele care încep iar să crească pot fi mai fine ca înainte
 • Aparatul este eficient atât pentru persoanele cu pielea foarte deschisă la culoare, cât și pentru persoanele cu piele mai bronzată
 • Pielea devine mai fină, în special în zonele unde persoanele se rad cu lama des (de ex. axile)
 • Economie de bani și timp, pentru că după finalizarea procedurilor nu mai ai nevoie de ședințe permanente sau produse de ras
 • Epilarea cu laser, a unor zone, poate prezenta disconfort, dar nu mai mare comparativ cu procedurile de smulgere a firelor (ceară, sugaring, aparate de epilare)
 • Aparatul este eficient chiar și în epilarea firelor mai deschise la culoare și mai fine
FAQ

Sesiunile au loc în cabinetul specialistului. Expertul va folosi un aparat(mică piesă, pe care o va coordona cu mâna) pentru a furniza o explozie intensă, dar blândă, de energie pe zonele vizate ale pielii. Căldura terapeutică îndepărtează părul nedorit.

Pentru a scăpa de tot părul, veți avea nevoie de mai multe proceduri cu ajutorul laserului Candela GentleMax Pro laser Alexandrite și Yag cu Alexandrite.
Deja după prima ședință, este posibil să scapi de 10-13% din părul nedorit.
Pentru a îndepărta complet părul, va fi nevoie de la 8 până la 10 proceduri.
Depinde mult de fototipul pielii clientului și de calitățile sale individuale.
Calitatea îndepărtării părului poate fi influențată de fondul hormonal al unei persoane sau de prezenta anumitor boli.
Intervalele dintre proceduri pot fi următoarele: 1 dată în 4-6 săptămâni.
Acest lucru se datorează stadiului de creștere a părului.

Da! Alte proceduri pentru îndepărtarea părului cu laser nu se adresează tuturor tipurilor de piele, dar există un tratament pentru îndepărtarea delicată a părului potrivit pentru fiecare, indiferent de tonul pielii. Consultați specialistul pentru a afla care este tipul vostru de piele și ce tratament este în cazul acesta.

O terapie poate dura de la câteva minute până la o oră, în funcție de zona procedurii și de condițiile în care urmează a fi realizată. De exemplu, ambele picioare pot fi adesea epilate în doar 15 minute, la fel ca spatele unui bărbat de dimensiuni medii

Unii pacienți pot simți un disconfort ușor, care a fost comparat cu prinderea unei benzi de cauciuc pe piele. Acest disconfort se rezolvă rapid și este minimizat de dispozitivul nostru de răcire dinamica brevetat.

Sunt necesare mai multe tratamente pentru a obține efectul complet de îndepărtare a părului. Aceasta se datorează cauzei că, părul crește în trei etape:
Anagen (stadiul de creștere). Părul este mai gros și mai întunecat, astfel tratamentele cu laser fiind cele mai eficiente.
Catagen (etapa de tranziție). Părul începe să se slăbească din foliculul său.
Telogen (etapa de desprindere). Părul cade pentru a face loc unei noi creșteri.
Firele de păr de pe corpul dvs. nu sunt întotdeauna în același stadiu, așa că va trebui să urmați câteva tratamente, la o distanță medie de șase săptămâni, pentru a le prinde pe toate în stadiul de creștere.

Timp de aproximativ șase saptamani înainte de sesiune, trebuie să evitați smulgerea, electroliza sau epilarea cu ceară. În ziua tratamentului, pielea trebuie rasă și bine curățată de orice machiaj, creme, uleiuri, anestezice topice sau produse de bronzare. Aplicații protecție solară (SPF 30 sau mai mare) înainte de procedură.
Nu expuneți zona procedurii la lumina soarelui sau la lumina cabinei de bronzare înainte sau imediat după tratament. Dacă aveți antecedente de virus herpes simplex, se poate prescrie o terapie antivirală profilactică.

După tratamentul cu laser, preveniți expunerea la soare prin aplicarea de protecție solară (SPF 30 sau mai mare). În primele câteva zile după terapie, nu spălați și nu clătiți zonele tratate cu produse de curățare a pielii abrazive.
Specialistul care va efectuat procedura, vă poate recomanda măsuri de precauție suplimentare, dacă este cazul.

O compresa rece sau un gel liniștitor poate fi aplicat pentru confort suplimentar, după tratament. Orice roșeață sau umflare ar trebui să treacă în câteva ore.

Efectele secundare sunt rare și pot include: roșeață, umflături, hiperpigmentare, hipopigmentare, vezicule (steluțe) și vânătăi în zona expusă procedurii - acestea, de obicei, nu durează mai mult de câteva zile. Medicul dvs. va avea mai multe informații despre potențialele efecte secundare.

Spune STOP procedurilor dureroase și bărbieritului incomod

Descoperiți cum funcționează epilarea delicată cu laser și cum se deosebește de metodele convenționale de îndepărtare a părului, cum ar fi rasul și epilarea cu ceară.