Injectările lipolitice - un contur natural pentru corpul Tău

Injectarea lipolitică este o procedură care implică introducerea unei substanțe în corp - scopul acestei fiind de a reduce cantitatea de grăsime din țesutul adipos. În cuvinte simple, injectările lipolitice ne ajută să avem un corp frumos fără să apelăm la bisturiu.

Fie că te supără bărbia dublă, pungi adipoase sub ochi, grăsimea pe burtă sau câțiva centimetri în plus pe zona coapselor, feselor sau a brațelor – pentru toate acestea avem o soluție care funcționează. Lipoliza prin injecție îți va permite să obții un rezultat frumos și rapid. Din păcate, astfel de rezultate nu le poți obține prin diete sau antrenamente, pentru că este vorba de arderea grăsimii localizată.

Vestea bună este că aceste imperfecțiuni nu te vor necăji mai mult, dacă ai decis să scapi de ele prin injectările lipolitice. Atâta timp cât îți vei alege un specialist de încredere, să știi că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor tale.

Dar, hai mai întâi de toate să vedem care sunt beneficiile acestora și cum funcționează întreg procesul, în cele ce urmează.

Programeaza-te

Ce înseamnă și cum funcționează injectările lipolitice?

Ai observat că ai un surplus de grăsime pe burtică sau celulită în zona feselor și coapselor și te întrebi care este cauza, dacă totuși duci un mod de viață sănătos și ai un regim de exerciții fizice? Ei bine, trebuie să știi că aceste zone problematice pot apărea și în funcție de predispozițiile genetice și vârstă.

Clientele noastre care vin din cauza pielii lăsate de pe brațe ne mărturisesc că au încercat o mulțime de metode care nu au avut nici un efect vizibil, până să ajungă la tratamentul prin injectare lipolitică.

De fapt, toate aceste probleme sunt estetice, ele nu reprezintă un risc pentru starea ta de sănătate, dar dacă te afectează la nivel psihologic(apare o stare de nemulțumire când te privești în oglindă) să știi că sunt soluții care nu necesită intervențiile chirurgicale.

Lipoliza injectabilă se bazează pe accelerarea descompunerii grăsimilor prin intermediul unor substanțe speciale (întreabă medicul tău cu ce urmează să intervină în cazul tău) sau amestecuri ale acestora.

În timpul tratamentului de intralipoterapie, acestea sunt injectate direct în țesutul adipos.

Se dezvoltă inflamația din zona aleasă și, în scurt timp, trigliceridele sunt hidrolizate în acizi grași și glicerol, care sunt apoi îndepărtați din organism prin fluxul sanguin.

De exemplu, procedura de injectare pentru zona feselor durează în jur de 30 de minute, gradul de durere este redus. Timpul de recuperare este scurt, orice senzație de disconfort dispare după 2-3 zile.

Efectele secundare sunt minime și, de obicei, se referă la: vânătăi(în locul injectării) sau roșeață, umflare, sensibilitate la nivelul zonei tratate, mici hematoame, dar toate acestea ar trebui în mod normal să dispară în câteva zile după injectare.

Adițional, se recomana efort fizic moderat în următoarele 1-2 zile după injectare, pentru a da organismului ajutor în arderea grăsimilor eliberate.

Cât durează efectele injectărilor lipolitice?

Efectele lipolizei prin injectare au o durată individuală, iar pentru persoanele care au o alimentație sănătoasă, un stil de viață echilibrat, durează chiar și câțiva ani.

Beneficiile injectărilor lipolitice

Avantajul incontestabil al tratamentului cu lipoliză prin injecție este faptul că este minim invaziv. În plus, are o perioadă scurtă de recuperare și, spre deosebire de liposucție, nu necesită excluderea din activitățile zilnice.

În funcție de zonele supuse tratamentului de lipoliză prin injecție, ne așteptăm la următoarele beneficii:

  • reducerea țesutului adipos de la nivelul brațelor;
  • reducerea surplusului de grăsime de pe burtă;
  • reducerea sau eliminarea celulitei și surplusului de grăsime de pe coapse și fese;
  • reducerea bărbiei duble;
  • îndepărtarea pungilor de sub ochi;
  • remodelarea taliei (reducerea grăsimii de pe abdomen și spate);
  • reducerea sau eliminarea celulitei;
  • ș.a.

Ca de fiecare dată, vom menționa că aceste proceduri trebuie efectuate doar de către specialiști calificați și în clinici acreditate! Ai grijă, în primul rând, de siguranța ta!

Pentru a vă programa la un specialist de încredere - vă așteptăm la str. Bulgară 41 sau sunați la +373 690 217 60

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!