Injectarea cu acidul hialuronic – întinerește fără sacrificii

Odată cu înaintarea în vârstă, vom observa pe chipul nostru drăguț și primele semne de riduri. Poate nici nu este vorba de o vârstă înaintată, dar aceste prime semne de îmbătrânire te incomodează. Ce să faci ca să le diminuezi?

Mai întâi de toate, să știi că nu ești singura care caută soluții împotriva ridurilor. Mulți pacienți și-au exprimat dorința de a elimina aceste semne, dar nu doresc să se supună unei proceduri mai complexe de lifting facial.

Atunci, cea mai simplă și ușoară soluție – injectarea cu acid hialuronic.

Injecțiile cu acid hialuronic – cunoscute ca și fillere – îți pot oferi un aspect mai tânăr imediat. Vei aprecia și prețul, pentru că este considerabil mai mic decât liftingul facial tradițional.

Dacă vrei să afli detalii despre procedură și preț, ne găsești la +373 690 217 60

Programeaza-te

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic injectabil este un tip de umplutură dermică temporară. El se găsește în mod natural în tot corpul, cu cele mai mari concentrații în articulații, ochi și piele. În piele, acidul hialuronic atrage apa, ceea ce permite pielii să devină mai hidratată și mai suplă. Pe măsură ce îmbătrânim, grăsimea, mușchii, oasele și pielea feței noastre încep să se subțieze. Această pierdere de volum duce fie la un aspect mai „supt”, fie la lăsarea feței cu tot pachetul de: linii fine, riduri, cute (adânituri) și buze subțiri.

Fillerele cu acid hialuronic pot umple chiar și ridurile adânci, cicatricile și liniile fine în mai puțin de 30 de minute. Ceea ce veți aprecia, cu siguranță, la injectarea cu acidul hialuronic, este că efectele lui se văd imediat.

Pentru ce zone este recomandată injectarea cu acid hialuronic?

Fillerele cu acid hialuronic sunt de mare ajutor în „stoparea și tratarea” semnelor de îmbătrânire.

De fapt, în termeni cât mai simpli, odată cu injectarea acidului hialuronic să știi că ți se restabilește instantaneu volumul pieli, iar ridurilor adânci și cutele faciale se netezesc considerabil.

Injecțiile cu acid hialuronic se pot folosi ca și tratament pentru:

 • ridurile sau liniile de pe frunte, ridurile sau liniile dintre sprâncene, ridurile de la colțul ochilor;
 • cicatricile post-acneice;
 • pliuri / cute nazolabiale (liniile zâmbetului);
 • buze subțiri;
 • liniile fine din jurul gurii;
 • pomeți căzuți sau obraji supți;
 • cearcăne și riduri de sub ochi;
 • imperfecțiuni ale lobilor urechii;
 • pielea cu riduri de pe mâini.

Care sunt efectele secundare ale injectării cu acidul hialuronic?

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală, minim invazivă și care nu necesită recuperare. Acidul hialuronic oferă rezultate vizibile imediate, naturale și uimitoare.

Efectele lui secundare sunt relativ rare.

În general, tratamentul cu injectare a acidului hialuronic poate avea unele efecte secundare, tipice procedurilor injectabile, cum ar fi:

 • umflare ușoară în zonele injectate;
 • roșeață;
 • mâncărime ușoară;
 • sensibilitate la locul injectării.

Aceste reacții, în mod normal, durează doar câteva zile. După injectarea în buze, acestea pot să dureze până la o săptămână. Dar, dacă simțiți un oricare disconfort și nu sunteți sigur că este o reacție normală, contactați specialistul care va efectuat procedura imediat!

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală, fără riscuri și care nu necesită recuperare. Pentru un efect natural și în maximă siguranță, sună și programează-te la +373 690 217 60

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!