Împachetări cu termogel

Procedura cu gel termic este o combinație superbă dintre relaxarea și tonifierea pielii. Această împachetare este, în primul rând, un tratament anticelulitic profesional, cu efect termic de încălzire blând și ușor de suportat. De obicei împachetarea durează între 10 și 20 minute, tu decizi care este pragul tău de toleranță.

Pentru a obține rezultatele dorite, este necesar de urmat câțiva pași importanți despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Programeaza-te

Cum se efectuează împachetarea cu termogel?

Un lucru important pe care trebuie să îl cunoști, este că împachetările cu termogel nu pot avea un efect de tratament dacă înainte de acesta nu este efectuat un masaj clasic. Neapărat este nevoie ca pielea și mușchii să fie stimulați, circulația sanguină să fie îmbunătățită și numai după masaj să fie aplicat gelul termic.

După ce gelul a fost aplicat, urmează și așa-zisa împachetare, adică înfășurarea corpului cu peliculă (film osmotic). La final, te vei întinde comod și vei fi acoperit cu o plapumă călduroasă.

Vei sta așa, între 10 și 20 de minute. Specialistul nostru mereu va fi lângă tine și te va întreba cum te simți, dacă nu te înfierbântă prea tare. În orice moment, procedura poate lua sfârșit dacă nu te vei simți bine.

În general, la sfârșit de procedură, după ce pelicula se îndepărtează, gelul termic este deja absorbit de piele.

Termoterapia are și alte efecte, în afara celui anticelulitic, pe care le vom enumera mai jos.

Între timp, poți să te programezi la o împachetare cu termogel la +373 690 217 60

Beneficiile împachetărilor cu termogel

Componentele gelului termic (se poate de adăugat aici cele mai importante, anume de la gelul folosit la Adler Aestetics) eficiente, au rolul de a "topi" grăsimea și de a elimina celulita. Însă, pe lângă acestea, termoterapia are și alte efecte pozitive, precum:

 • ajută la problema reținerii apei în organism;
 • îmbunătățește circulația sanguină;
 • stimulează drenajul limfatic;
 • micșorarea în cm;
 • eliminarea toxinelor;
 • stimulează producerea de colagen;
 • calmarea mușchilor inflamați;
 • vă oferă un plus de energie.

Da, într-adevăr, această procedură este de neratat! Așa că pune mâna pe telefon și programează-te chiar acum +373 690 217 60

Contraindicații pentru folosirea gelului termic

Vrem să menționăm că în urma termoterapiei pielea ta se poate înroși și poți avea și senzația de cald. Dar, de obicei, acestea dispar în următoarea jumate de oră după procedură.

Îți recomandăm ca după ce ai fost la împachetarea cu termogel, să nu faci duș sau baie, cel puțin 4 ore. Ingredienții activi continuă să acționeze asupra țesutului adipos.

Ceea ce ține de contraindicații, specialistul nostru te va întreba toate detaliile necesare înainte de a începe procedura. Este important să fii sincer referitor la următoarele detalii:

 • dacă ai careva probleme de piele;
 • dacă ești însărcinată;
 • dacă te confrunți cu probleme cardiovasculare, și oricare alte informații medicale relevante.

De asemenea, înainte de ședința de masaj se face un test, de obicei pe antebraț, pentru a monitoriza lipsa reacțiilor alergice la componente.

Pentru programări, te așteptăm la Chișinău, str. Bulgară, 41 sau la telefon +373 690 217 60

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!