Împachetarea cu alge marine – detox pentru corpul tău

Împachetările cu pastă de alge marine sunt foarte benefice pentru pielea întregului corp. Acestea conțin ingrediente care hrănesc pielea, o exfoliază și o hidratează în același timp. Indiferent dacă îți dorești să obții efectul de tonifiere pentru piele după ce ai pierdut în greutate sau să scapi de celulită, această împachetare corporală îți va aduce mult mai multe beneficii decât crezi.

Află despre ele în textul ce urmează.

Programeaza-te

Procedura de împachetare cu alge marine.

Înainte de a-ți fi aplicată pasta cu alge marine, este absolut necesar să fie efectuat un masaj clasic. Acesta are rolul de a stimula pielea și mușchii, anume așa pasta de alge marine va putea acționa corespunzător așteptărilor tale.

După masaj, terapeutul pregătește o pastă densă din algele marine cu uleiuri esențiale și arome, pe care o întinde pe tot corpul tău sau doar pe zonele alese preventiv. Terapeutul va masa o perioadă această pastă pe corpul tău, ușor.

Odată ce vei fi acoperit în pasta de alge marine, vei rămâne așa să te bucuri de o senzație plăcută, care îți va relaxa complet întregul corp, iar mintea ta va intra într-o stare asemănătoare zen-ului. Pasta va acționa treptat asupra pielii și va fi lăsată până va începe să se usuce.

După aproximativ 30-40 minute, vei fi despachetat de alge(ca un cadou!) și te vei spăla în duș de ce a rămas pe corp. În funcție de tratament, pot fi aplicate pe corp creme hidratante. O să discuți aceste detalii cu terapeutul tău.

La final de procedură se bea, de obicei, un suc proaspăt pentru a hidrata organismul după procesul de detoxifiere.

Beneficiile împachetărilor cu alge marine

Facem o recapitulare și reamintim că efectul principal al împachetărilor cu alge marine este acela de a îndepărta toxinele din corp(ceea ce înseamnă, de fapt, diminuarea celulitei).

Însă, pe lângă aceasta, algele marine sunt atât de bogate în nutrienți că beneficiile sunt mult mai multe. De exemplu, antioxidanții și acizii grași esențiali conținuți în învelișul algelor marine ajută la îmbunătățirea elasticității pielii. De asemenea, crește fluxul de sânge la suprafața pielii - ceea ce duce la creșterea producției de colagen, astfel pielea are un aspect întinerit și îi conferă un aspect mai suplu.

Mai mult decât atât, clienții noștri au descoperit că în urma împachetărilor cu alge marine, s-au diminuat și problemele legate de artrită, eczeme, psoriazis și acnee!

Iată de ce, pentru noi, împachetările cu alge marine sunt o terapie cu aromă de întinerire.

Vă invităm și pe voi să experimentați numeroasele beneficii ale acestei proceduri sunând la +373 690 217 60 sau vino direct la clinica noastră din Chișinău, str. Bulgară, 41

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!