Fotoîntinerire | Tratamentul cu laser nd: YAG

Fotoîntinerirea este un tratament cosmetic care utilizează lumina laser (nd:YAG) și are scopul de a îmbunătăți aspectul pielii. Tratamentul cu nd:YAG ajută la tratarea problemelor de piele, cum ar fi melasma, petele maro, petele hepatice, hiperpigmentarea și rozaceea.

Ceea ce ține de proces, este unul sigur, provoacă un disconfort minim și oferă rezultate excelente chiar și după prima ședință.

Dacă ar fi să descriu cât mai simplu, atunci procedura de fotoîntinerire îți face pielea să fie mai strălucitoare și mai tânără prin stimularea producției de colagen și elastină.

Programeaza-te

Pentru cine este recomandată fotoîntinerirea?

Fotoîntinerirea este benefică persoanelor care se confruntă cu probleme ale pielii, cum ar fi:

 • Rozaceea (pete, sau chiar zone mai mari, roșii);
 • Vergeturile;
 • Hiperpigmentare (petele maronii) sau pielea întunecată din cauza supraproducției de pigment al pielii numit melatonină;
 • Ridurile;
 • Steluțele vasculare;
 • Pistruii;
 • Petele provocate de soare.

Acestea sunt problemele de piele cu care se adresează clienții noștri cel mai adesea, însă cu siguranță că sunt cazuri individuale.

Iată de ce, dacă nu ai găsit enumerată mai sus problema cu care te confrunți, nu îți face griji. Sună la +373 690 217 60 și neapărat vom găsi o soluție care să trateze sau să remedieze și afecțiunea ta.

Beneficiile tratamentului cu nd:YAG

Terapia cu nd:YAG are un șir de beneficii asupra pielii, fapt pentru care și este recomandată de atât de multe persoane. O să-ți explic în termeni simpli, cum acest tratament funcționează. Deci, odată ce țesuturile pielii absorb lumina, energia acesteia stimulează celulele subiacente pentru a îmbunătăți procesul natural de regenerare celulară al organismului. Acest proces își are locul prin simularea unor leziuni minore, determinând pielea să se reînnoiască și să-și îmbunătățească textura.

Dispozitivul nd:YAG "țintește", de asemenea, melanina (pigmentul maro al pielii) și o descompune, în așa fel tenul se luminează și capătă acea culoare naturală, mult dorită.

Recomandarea cosmetologului: Fotoîntinerirea vizează straturile mai profunde ale pielii, iată de ce este posibil ca specialistul tău să-ți recomande să efectuezi acest tratament împreună cu alte proceduri mai superficiale, cum ar fi microdermabraziunea sau peelingurile chimice.

Cum se efectuează procedura de fotoîntinerire

Tratamentul de fotoîntinerire are loc cu un dispozitiv care supune pielea la laser de lungime 1064nm. Înainte de a începe procedura, specialistul îți va oferi ochelarii de protecție, pentru a-ți proteja ochii de undele luminoase. După aceasta, îți va aplica un unguent rece pe zona de tratament pentru a răci stratul exterior al pielii în timpul tratamentului.

După acestea, specialistul va aplica impulsurile scurte de lumină. În timp ce procedura este efectuată, pacienții simt, de obicei, o senzație de căldură. În funcție de dimensiunea zonei tratate, procedura poate dura de la câteva minute până la jumătate de oră.

Odată ce procedura este finalizată, zona de tratament poate fi răcită cu un pachet de gheață pentru a ajuta la calmarea disconfortului, dacă el există.

După procedură, poți observa umflături mici, roșeață sau apariția unor capilare mici în zona tratată, dar, de obicei, acestea trec de la sine în câteva ore sau câteva zile după procedură.

Machiajul îl poți aplica imediat după tratament, nu ai nici o contraindicație.

Ceea ce îți recomand este, ca după procedură, să eviți expunerea îndelungată la soare. Este absolut necesară purtarea unei pălării, să aplici cremă de protecție solară - pentru a te bucura de beneficiile maxime tratamentului cu nd:YAG.

Contraindicații pentru procedura de Fotoîntinere

Fotoîntinerirea este o procedură extrem de sigură și nu prezintă prea multe riscuri, mai ales atunci când este efectuată de un specialist calificat în îngrijirea pielii. Cu toate acestea, există cazuri rare când pot apărea complicații, cum ar fi:

 • Cicatrici;
 • Sângerare;
 • Hiperpigmentarea sau întunecarea pielii;
 • Iluminare anormală a pielii.

Pentru a evita aceste riscuri și complicații, este important ca să fii sincer la toate întrebările pe care ți le adresează medicul, la consultația dinaintea procedurii.

Și, ca de fiecare dată cum menționăm, adresează-te la o clinică acreditată cu specialiști de încredere și calificați.

Pentru programări sună la +373 690 217 60 sau vino direct la Chișinău, str. Bulgară, 41

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!