Electrostimulare | Miostimulare

Procedura de electrostimulare este visul multor femei: îți tonifici corpul fără să miști un deget!

Mai exact, stimularea electrică înseamnă utilizarea unui dispozitiv care trimite impulsuri electrice, blânde, sistemului muscular. Prin acest proces obținem un corp ferm, cu mușchi lucrați și tonifiați.

Electrostimularea aduce și alte beneficii corpului, dar hai să le luăm pe rând în cele ce urmează.

Programeaza-te

Descrierea procedurii de electrostimulare

De obicei, le explicăm clienților noștri cum lucrează acest tratament și ce trebuie să facem împreună pentru a obține un rezultat frumos care să dureze mai mult timp. Desigur că toate recomandările le putem oferi doar după ce ne întâlnim cu clientul și evaluăm starea inițială și rezultatul așteptat. Ceea ce, de fapt, voiam să vă spunem, este că noi le propunem clienților noștri ca înainte de procedura de electrostimulare să încălzim mușchii, să-i stimulăm îmbunătățind astfel circulația sanguină, printr-un masaj clasic blând.

După aceasta, pe corp vor se vor aplica pernuțele, ale căror fire vin de la dispozitivul de electrostimulare. Când specialistul este gata cu această etapă, dispozitivul va fi pornit la o etapa inițială. Setarea va crește treptat, până când o să simți o senzație de mici înțepături. După care vei simți și o contracție ușoară în mușchi. Pe tot parcursul procedurii, specialistul te va întreba cum te simți, astfel el va ajusta puterea contracțiilor în dependență de cum primești tu aceste senzații.

În acest timp, grupurile de mușchi selectați vor fi stimulați prin aceste impulsuri electrice.

Ceea ce înseamnă, că asupra mușchilor se creează o cerere imensă de energie, astfel încât grăsimile din jur vor fi arse și eliminate. De asemenea, celulele grase se vor agita și, în așa fel, se va produce și eliberarea de toxine cât și reducerea celulitei.

Electrostimularea poate fi recomandată în diferite pachete sau tratamente ale corpului, pentru că este extrem de eficientă anume în procedurile de remodelare corporală.

Cât timp durează electrostimularea?

Procedura de electrostimulare, de obicei, durează 10 minute, acesta fiind denumit un bloc. În așa fel, se poate ca tratamentul tău să fie compus din 1, 2, 3 sau mai multe blocuri a câte 10 minute. Depinde de motivul pentru care este folosit.

Este o procedură dureroasă?

Cum fiecare din noi, percepe durerea diferit, vom încerca să explicăm ce ar fi normal să simți în timpul acestei proceduri de electrostimulare.

De cele mai multe ori, clienții noștri ne spun că simt o senzație de furnicături sau de căldură în timpul electrostimulării. Sentimentele sunt ciudate, dar nu ar trebui să fie dureroase. Iată de ce, specialistul care efectuează această procedură îți va fi mereu alături și te va întreba despre cum te simți.

Beneficiile tratamentului cu electrostimulare

  • îmbunătățirea circulației sanguine;
  • stimularea drenajului limfatic;
  • eliminarea edemelor și a toxinelor;
  • creșterea energiei întregului organism;
  • un somn mai liniștit;
  • pierdere în greutate.

Pentru a obține o consultație sau o programare la Adler Aestetics, formează +373 690 217 60 sau vino direct la clinica noastră din Chișinău, str. Bulgară, 41

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!