Curățarea tenului la clinică

O piele frumoasă, curată și radiantă este visul multor femei și bărbați. Mai ales când vorbim despre pielea feței. Pentru că, trebuie să recunoaștem, puțini dintre noi sunt pe deplin mulțumiți de aspectul pielii lor.

Fie că ne luptăm cu acneea persistentă, punctele negre sau alte afecțiuni eruptive – acestea ne fac să ne simțim mai puțin atrăgători.

Cauzele problemelor inestetice ale pielii sunt foarte diverse: de la rezultatul îngrijirii necorespunzătoare, a aerului poluat, a alimentației proaste, a tulburărilor hormonale până la factorii biologici și genetici.

Pentru îngrijirea unui ten problematic, cosmetologii au dezvoltat un șir de tratamente de curățare. Acestea sunt recomandate oricui dorește să își îmbunătățească starea pielii într-un mod sigur și eficient.

În cele ce urmează îți vom explica de ce este important să apelezi la serviciile de curățare a tenului și anume în clinici de specialitate.

Programeaza-te

Ce presupune curățarea tenului la clinică?

Să ai o piele frumoasă și sănătoasă înseamnă, de fapt, să ai grijă de ea constant. Cum să faci acest lucru? Ei, bine, în dependență de tipul pielii pe care o ai, să îți planifici o rutină zilnică de îngrijire.

Obiceiurile noastre zilnice au un impact enorm asupra aspectului pielii. Uneori, însă, îngrijirea la domiciliu nu este suficientă. Într-o astfel de situație, singura soluție este să optezi pentru tratamentele profesionale de curățare a pielii.

Unii oameni vizitează în mod regulat un clinică de frumusețe pentru a-și menține tenul pielii într-o stare bună. Alții decid să meargă și să beneficieze de un curs de tratamente de curățare a feței atunci când se pregătesc pentru un eveniment important. Alții merg la clinică când fața lor se acoperă iar cu coșuri și problemele pielii îi copleșesc.

Indiferent de cum este situația ta, să știi că aproape mereu aspectul și starea tenului tău se poate îmbunătăți dacă te adresezi unor specialiști competenți. În funcție de intensitatea problemei cu care te confrunți și de efectele pe care îți dorești să le obții, ne putem decide asupra unui tratament mai delicat sau cu un efect mai puternic. Medicul cosmetolog de la Adler Aestetics, cu experiență de peste 10 ani, îți vor evalua starea tenului tău și îți vor propune cea mai bună soluție.

Te așteptăm să te programezi la o consultație la +373 690 217 60

Tipuri de curățare facială

Când vorbim de curățarea feței, mai mereu ne gândim la procedura de curățare manuală a feței. Această procedură este foarte solicitată, dar noi totuși îți vom recomanda să iei în calcul și următoarele tipuri de curățare facială:

  • curăţarea manuală atraumatică
  • curățarea facială cu laser
  • curățarea chimică

Toate procedurile sus menționate ajută la normalizarea metabolismului și restabilesc strălucirea şi sănătatea pielii.

Trebuie doar să înțelegi că fiecare tip de ten este individual, la fel cum este și problema ta. De aceea, nu este neapărat ca ceea ce i-a făcut bine și a dat rezultate frumoase unei persoane cunoscute, va funcționa la fel și pentru tine. Alege, în primul rând, un cosmetolog de încredere, programează-te la o ședință de consultare și numai după aceasta îți poți începe frumoasă călătorie către un ten sănătos și strălucitor.

Cât de des e nevoie de curățat tenul?

Noi o să spunem așa "nici prea rar, dar nici prea des". Mulți specialiști poate nu vor fi de acord cu noi, dar tot ce contează în primul rând pentru noi, este ca tu să îți rezolvi problema cu care vii la noi. Abia după asta vom pune preț pe afacere și marketing.

Recomandarea depinde de vârstă, tipul pielii, probleme medicale adiționale, factori de mediu. Deci, cum am putea noi să oferim un sfat generalist?

Vino să te cunoaștem, și pe tine și problema ta, și împreună vom decide tot parcursul de tratament sau de întreținere a unui ten sănătos și curat.

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!