Corecția ridurilor

Chiar dacă respectăm cu strictețe o rutină de îngrijire, ceea ce e foarte bine, oricum ridurile de expresie își fac apariția odată cu vârsta. Cineva le consideră chiar drăguțe și că anume asta le întăresc personalitatea. Noi ne bucurăm să știm că femeile se simt încrezătoare, indiferent de forma acestei atitudini.

Totuși, majoritatea femeilor nu se bucură atât de mult de apariția ridurilor. Tocmai din acest motiv medicina estetică a studiat și a adus pe piață cele mai inovative soluții întru rezolvarea problemei.

Corectarea ridurilor este o procedură estetică, minim invazivă, prin care se estompează procesul de îmbătrânire de la nivelul feței.

Pentru o expresie întinerită a feței, cu un volum bine definit și umplerea sau nivelarea ridurilor, există o mare varietate de substanțe cosmetice injectabile. Cele mai folosite sunt acidul hialuronic, toxina botulinică, colagenul și grasimea proprie.

Injecțiile antirid au scopul de a relaxa mușchii care produc ridurile, creând un aspect mai moale și mai natural.

Programeaza-te

Cum functionează injecțiile antirid?

Injecțiile antirid sunt injectate în mușchii care provoacă riduri(în zona încruntă). Ceea ce înseamnă că aceasta le va permite mușchilor să se relaxeze. Odată relaxați, ridurile de deasupra se pot înmuia sau reduce considerabil. Tratamentul funcționează ca un canal pentru oprirea comunicării dintre nerv și mușchi, astfel relaxând eficient mușchii și oprind mișcarea care provoacă apariția ridurilor.

Procedura de injectare antirid durează aproximativ 15-30 de minute, se folosește un ac foarte fin și tratamentul este considerat nedureros de majoritatea pacienților. Toate injectabilele folosite de specialistul nostru sunt testate clinic și aprobate pentru tratamentul ridurilor și liniilor faciale.

Te poți programa chiar acum la o consultare cu specialistul nostru la +373 690 217 60

Injecțiile antirid au efectele secundare?

Există unele efecte secundare ale injecțiilor antirid asociate cu utilizarea sa, dar cele mai multe dintre acestea sunt ușoare și temporare. După procedură e posibil să simți o ușoară sensibilitate, umflare, amorțeală localizată sau mici vânătăi care pot fi în locul unde a fost efectuată injecția. Unii pacienți au raportat și o ușoară durere de cap după procedură. Totul depinde de tipul tău de piele și de reacția corpului tău la procedură. Însă, în majoritatea cazurilor, vă veți putea relua activitățile în mod normal imediat după procedură.

Toate tratamentele sunt efectuate în clinica noastră de către medicul nostru estetician calificat și, prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji. Chiar și după procedură vei putea oricând să suni și să fii monitorizată.

Îmbunătățește-ți aspectul și bucură-te de o versiune nouă a TA!

Pentru programări, sună la +373 690 217 60

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!