iPixel este un laser Er: YAG cu lungime de undă 2940 nm, ablativ, fracționat

El combina laserul Erbium tradițional, cu tehnologia PIXEL, ceea ce înseamnă cateva pulsații foarte rapide, comparativ cu una lungă, oferind un control mai bun asupra procesului terapeutic.

Unul din avantajele aparatului este posibilitatea de a obține rezultate extraordinare asupra texturii pielii fără a necesita perioade de reabilitare lungi.

Dacă îți dorești să te programezi la un tratament, contactează-ne la +373 690 217 60

Programeaza-te

Efectele laserului sunt în 2 moduri:

  • Efectul de peeling la suprafața pielii
  • El inițiază procese adânci, interne în dermis, stimulând producerea profundă de colagen și elastină, și restabilind celule afectate.

Unda fracționată permite reabilitare mult mai rapidă comparativ cu alte lasere ablative.

Obține acum o consultație pe viber / whatsapp la +373 690 217 60

Indicații:

Când se dorește îmbunătățirea texturii și calității pielii, dar și pentru îndepărtarea anumitor imperfecțiuni și tratează:

  • Riduri
  • Laxitate
  • Acnee
  • Cicatrici post-acneice
  • Vergeturi
  • Ten neuniform
  • Pori măriți
  • Leziuni superficiale ale pielii

Reabilitare:

Primele 24 ore pielea este sensibilă, roșie, și se recomanda de a sta în încăpere, ferit de vânt, soare, apă.

Următoarele 2-6 zile, se formează cruste, dar care deja pot fi acoperite de make-up, și necesită o grijă dimineața și seara pentru o vindecare mai bună.

Începând cu ziua 5-10, crustele cad, și persoana deja vede pielea înnoită, cu textura îmbunătățită.

Contraindicații:

Sarcina, alăptarea, epilepsia, diabet, cancer, boli autoimune. De asemenea, procedura nu se face în caz de infecție/inflamație în zona de lucru, sau dacă este herpes, dacă pacientul primește antibiotice, steroizi, sau medicamente care duc la fotosensibilitate.

Sunați acum la +373 690 217 60 și programați o vizită.

Precauție:

Procedura, în special pe față, se efectuează din septembrie până în mai, când soarele nu este foarte puternic. Adițional, trebuie folosita crema SPF chiar și în sezonul rece, pentru a preveni pigmentatia.

Pielea cicatrice este o dovadă persistentă a unei traume, deoarece pielea se vindecă prin înlocuirea celulelor pielii lezate cu țesut fibros. Țesutul cicatricial compactat rareori se estompează de la sine și în general presupunem că majoritatea cicatricilor rămân pe viață. Cu laserul Harmony XL Pro iPixel de la Alma Lasers, puteți oferi pielii un nou început și puteți recupera pielea netedă și strălucitoare în doar 30 de minute.

Laserul iPixel este numit după configurația inovatoare a laserului de pixeli, care imprimă pe piele o grilă mică de pixeli de dimensiunea unui pin. Acest laser puternic este fracționat ablativ, așa că încălzește țesutul cicatricial compactat cu o energie puternică, direcționată a valurilor, care distruge țesutul deteriorat în acest proces. Acest laser ajunge prin straturile superioare ale pielii cu penetrare și intensitate precisă, controlată.

Cum îmbunătățește tratamentul cu laser cicatricile de acnee și alte cicatrici?

Aplicatorul laser Harmony XL Pro iPixel oferă medicului un control de neegalat pentru a trata fiecare cicatrice cu precizie individuală. Impulsurile laser pot fi repetate și „stivuite” pentru a pătrunde și mai adânc, pentru a distruge microscopic extinderea țesutului cicatrizat. Practicianul poate alege, de asemenea, să folosească pulsuri scurte sau lungi, în funcție de adâncimea cicatricei.

În plus față de ablația microscopică a cicatricei în sine, laserul încălzește și țesutul subiacent pentru a stimula producția de colagen și a crește fluxul sanguin, ceea ce accelerează procesul de vindecare. Celulele noi ale pielii umplu zona cicatrice cu piele sănătoasă și proaspătă, în timp ce netezesc suprafața. Pe lângă reducerea și eliminarea aspectului cicatricei în sine, creșterea în colagen ajută și la strângerea pielii nedeteriorate din jurul cicatricei, astfel încât să vă puteți bucura de avantajul suplimentar al refacerii pielii în același timp.

Lasă-ne datele tale de contact

și revenim în curând!